Select Page
hemtrevligt och modernt

Anpassat för företag

Hägerneholm, Täby
131 rum
Q4 2019
Just nu bygger vi

Ett smartare företagshotell

Smartare planlösning, smartare förvaring, smartare lösningar. Ett smartare boende helt enkelt. Är bostadssituationen i Stockholm ett problem för dig eller ert företag? Stadsvillan bygger just nu ett hemtrevligt modernt lägenhetshotell för såväl långtidsboende som för den korta vistelsen. Här kan du som ex projektanställd, eller internationell student känna dig hemma under din tid i Stockholm och du som idag lägger tid och resurser på att leta boende åt personal kan fokusera på något roligare.

I Hägerneholm i Täby kommun har du nära till Stockholm, Kista och Arlanda och utanför dörren finns natur, gym och mycket annat som ökar livskvaliteten. Det kommer även finnas tillgång till bil-och cykelpool, tvättstuga och terrass med boulebana bl.a.

Din säng är bäddad och klar till Q4 2019

 

Hägerneholm 

Täby växer så det knakar – 22% inom en 10 års period. Hägerneholm är en bidragande orsak till den förväntade befolkningstillväxten och blir en ny stadsdel med närhet till vatten och en stor stadspark, Hägerneholmsparken. Kollektivtrafiken i området kommer också utvecklas framförallt genom det nya resecentrumet som blir en knutpunkt i Arninge-Ullna.

Stadsvillan är en privatägd och ägarledd fastighetsutvecklare med rötterna i fastighetsförvaltning, men också i ägarnas entreprenörskap och vilja att göra affärer.

Vilket

Rum passar dig?

Rummen är mellan 27 – 45 kvm och har alla fullutrustade kök och badrum. 100 stycken p-platser kommer anläggas.

Studios

Studios med loft

Studios deluxe

MAT

Lagad från grunden

Restaurang Triften

Välrenommerade Täby-baserade Triften kommer att öppna sin nya restaurang på bottenplan. Här lagas mat från grunden, fritt från onödiga tillsatser och till övervägande del av ekologiska råvaror från bra leverantörer. Det kommer erbjudas matglada menyer för frukost, lunch, brunch och middag där det vegetariska alternativet tar en självklar plats jämte kött- och fiskrätter. Menyn kommer uppdateras löpande och varierar med säsonger och traditioner. Är du hungrig redan nu hittar du Triften mitt i Täby på Stockholmsvägen 114.

Håll formen i

Gymmet

Fitness24Seven

Kila ner till gymmet när du känner för. 485 m² som alltid är öppet. Du som boende på hotellet kommer att ha fri access dygnet runt.

GÖR en

Intresseanmälan

Fyll i formuläret här för att anmäla ditt intresse. Vi kontaktar dig med mer information. För specifika behov/önskemål kontakta oss på info@stadsvillan.com.